New Yorgi stiilis vanilje juustukook retsept

New Yorgi stiilis vanilje juustukook

Prep Time 20 minutes
Cook Time 1 hour
Course Magustoidud
Cuisine Ameerika
Servings 8 inimesed

Equipment

  • Mixer
  • Food Processor

Ingredients
  

  • 110 g
    küpsised
  • 160 g
    suhkur
  • 60 g
    või sulatatud
  • 600 g
    toorjuust
  • 2 supilusikas jahu
  • 1 teelusikas vaniljeekstrakt
  • 40 ml sidrunimahl
  • 3 muna
  • 140 ml hapukoor

Instructions
 

  • Aseta digestive küpsised köögikombaini. Sega kiirusel 2, kuni küpsised on puru konsistentsiga. Lisa 1 supilusikatäis suhkrut ja sulatatud või ning sega 1 minuti jooksul kiirusel 2, kuni need on hästi segunenud.
  • Kata 23 cm läbimõõduga koogivormi (springform) põhi ruudu kujulise küpsetuspaberiga – kinnita springform vormi küljed aluse külge (paberi ülejääk jääb aluse alt välja).
  • Suruge küpsise segu vormi põhja. Küpsetage 10 minutit temperatuuril 180°C. Eemaldage ahjust ja laske veidi jahtuda.
  • Asetage toorjuust staatilise mikseri kaussi, millel on lame segisti. Keerake kiiruseregulaator positsioonile 2. Vahustage toorjuust 2 minutit. Lisage järk-järgult suhkur ja jätkake segamist, kuni suhkur on täielikult segunenud.
  • Lisage jahu, vaniljeekstrakt ja sidrunimahl ning vahustage veel ühe minuti jooksul.
  • Vahetage lame segisti traathooliku vastu. Lisage 3 muna. Vahustage kiirusel 2 2 minutit. Kraapige segu paar korda, et veenduda, et segu on võimalikult sile.
  • Lisage hapukoor ja jätkake vahustamist veel ühe minuti jooksul.
  • Kandke vormi külgedele natuke võid ja katke need küpsetuspaberiga. Valage toorjuustusegu vormi.
  • Küpsetage 15 minutit temperatuuril 180°C. Alandage temperatuur 110°C-ni ja küpsetage 45 minutit. Lülitage ahi välja ja laske juustukoogil ahjus jahtuda 2 tundi.
  • Kata juustukook hapukoorega, millele on segatud suhkur ja sidrunimahl.
Keyword Juustukook

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Recipe Rating